Personeelsinformatie / uitwisselmodule

Het is mogelijk bij Salary Consultancy een deel van het salarissysteem te plaatsen bij u op locatie.??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Dit zal plaats vinden door middel van onze uitwisselmodule. U kan dan direct over zal uw eigen werknemersgegevens beschikken.

Er zal dan een digitale koppeling komen met ons softwarepakket zodat alle gegevens 1-op-1 beheerd kunnen worden.
U kunt zelf (optioneel) proforma berekeningen maken, uw eigen stamkaarten beheren en variabele loonmutaties verwerken.
De database wordt naar ons kantoor geëxporteerd waarna wij een controle uitvoeren.                                      U blijft dus gebruik maken van de kennis en expertise van de medewerkers bij Salary Consultancy.

In het kader van efficiency en verlichting van uw werkzaamheden is het mogelijk het salarissysteem bij u uit te breiden met
een Personeelsinformatie module.                                                                                                                                                                                                                                           U als klant kunt deze geheel naar eigen inzicht inrichten zodat er geen overbodige   softwarepakketten noodzakelijk zijn.